Jouw intuïtie stem vertelt je wat je mag doen om je pad, missie en geluk te volgen. Maar wat als jij deze stem niet zuiver hoort, omdat jouw kritische stemmen – die je vertellen dat een ander het beter weet, kan en doet – harder klinken? Dan zal je vaak twijfelen aan je keuzes, niet goed weten wat je wilt en niet je volledige potentieel en passie leven.

RECHTSTREEKS VANUIT JE HART
Krijg jij ook wel eens – uit het niets – zo’n briljante ingeving? Je ziet de uitwerking ervan al voor je en er borrelt een sprankelend enthousiasme in je op. Even later verlies je dit overtuigend gevoel weer. Neerhalende gedachten – zoals: dit zal nooit uit mijn handen komen – maken jou namelijk aan het twijfelen over deze nieuwe richting en je laat het idee voor wat het is. Wat een zonde! Dit is namelijk zo’n moment waarop jij je intuïtie stem hoorde. Een stem rechtstreeks vanuit je hart, dat je vertelt waar jij je aandacht op mag richten om de volgende stap op je pad te zetten.

Zo hoorde ik een tijdje terug een stem van binnenuit zeggen: “Jij mag piano gaan spelen en anderen via deze weg helpen.” Ondanks het jubelende gevoel in mijn hart, verklaarde ik deze ingeving voor knettergek! Mijn neerbuigende stem vertelde mij dat ik nooit een instrument heb leren bespelen en dat ik – met 48 jaar – te oud was om hier nog een talent in te ontwikkelen. Maar deze roep naar de piano bleef zich een jaar lang herhalen, luider en luider. Totdat ik het aandringende gevoel niet langer kon ontkennen en wist: dit is waar, dit mag ik volgen. De piano is inmiddels een essentieel onderdeel van mijn coaching, want wat ik intuïtief inspeel – nog steeds zonder een noot te kunnen lezen – zorgt voor diepgaande transformaties bij mijn cliënten.

KRITISCHE STEMMEN
Kritische stemmen bouwen zich op vanuit jouw onbewuste beleving over wie jij nog niet bent, maar wel wilt zijn. Je voldoet niet aan je eigen droombeeld en dit uit zich in stevige zelfkritiek, zoals: ik doe maar wat. Of: wat ben ik een uilskuiken! Je kijkt om je heen en je ziet dat anderen het beter weten, doen of kunnen. Je kritische stem zoekt en ontvangt hiermee de bevestiging voor z’n statement.

Zelfkritiek ontstaat vanuit je (onbewuste) gevoel te falen en ontwikkelt zich gedurende alle stadia van je leven. Als kind ervaar je je eigen onvolmaaktheid op de momenten dat je je niet gehoord, gezien of begrepen voelt door je omgeving. Op volwassen leeftijd groeit de innerlijke onvrede over jezelf als je opmerkt dat het leven jou niet biedt wat jou écht blij en gelukkig maakt. Daarnaast herinnert je ziel zich nog z’n mislukkingen uit eerdere levens en heeft hier keiharde oordelen over.

IK BEN GOED
Je intuïtie stem ga je zuiver horen als je diep van binnen gelooft: Ik ben goed. Jouw kritische stemmen overtuigen je nu nog van het tegenovergestelde en brengen je met hun commentaar zodanig van de wijs, dat je niet in je échte waarde en potentieel gelooft. Dit maakt het volgen van je zielsbestemming complex, waardoor het leven stroperig in plaats van moeiteloos voelt.

Achter de schermen werk ik momenteel aan een online programma, waarmee jij de 40 kritische stemmen leert (her)kennen en transformeren naar de kerngedachte: Ik ben goed zoals ik ben.

IN CONNECTIE MET JE INTUÏTIE STEM
De boodschap van jouw intuïtie stem is zo waardevol, dat ik je graag help hier connectie mee te maken. Hiervoor heb ik een lied – met krachtige kosmische frequenties – ingespeeld, dat kortstondig je onderbewustzijn opent voor wie jij bent als je op zielsmissie bent.

Via dit lied zal je intuïtie stem verrassend helder doorkomen. Dit kan een woord of zin zijn, maar je intuïtie stem kan zich ook laten ‘horen’ in beeld, kleur, geluid of andere vorm van zielstaal. De aanwijzingen zijn vaak cryptisch en altijd afgestemd op jouw unieke manier van taaloverdracht, die past bij de samenwerking met jouw onderbewustzijn. Vertrouw op je waarneming, ook al is het subtiel of een tikkeltje vreemd.

Wil jij dit bijzondere contact met je intuïtie stem ervaren? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt via e-mail een link, waarmee je het Intuïtie Stem Lied direct gratis kunt downloaden. Heb je je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief? Dan heb je dit lied al in je mailbox!

Via de nieuwsbrief ontvang je waardevolle tips over zelfontwikkeling, spiritualiteit en leven vanuit je hoogste potentieel en zielsmissie. En ook: elke maand het Volle Maan Lied, waarmee jij het universeel maanthema integreert in je persoonlijk proces. Je kunt je altijd weer uitschrijven.