Je denken komt tot rust zodra je hart zich opent voor eigenwaarde

Blijf je in rondjes draaien?

Er is een thema in jouw leven dat zich keer op keer als een patroon herhaalt. Dit maakt dat je vastloopt en moeilijk tot de acties komt waar jij écht blij van wordt.

Kom je niet tot keuzes?

Je voelt niet wat goed voor jou is of wat écht bij je past. Je bent meer gericht op anderen dan op je eigen behoeften. Jouw lijf reageert hierop met onrust.

Twijfel je aan jezelf?

Het is druk en chaotisch in je hoofd. Je verliest grip, terwijl je juist alles onder controle probeert te krijgen. Het zorgt ervoor dat je onzeker bent over van alles en nog wat.

Herken je deze innerlijke strijd met jezelf?

Volg dan je hart naar ontspannen zíjn!

Al van jongs af aan heb je geleerd je aan te passen aan de normen en waarden van jouw opvoeding en de maatschappij. Daarnaast maken ook de pijnlijke ervaringen in je leven, dat je je aanpast. Je beschermt je hart (onbewust) tegen herhaling van deze pijn via ingesleten patronen. En deze bescherming kan zo resoluut zijn, dat je jezelf afsnijdt van je diepste verlangen en je gevoel. HET DENKEN NEEMT ALLE REGIE OVER. Je raakt verdwaald in de chaos en angsten die jouw gedachten creëren. Er is geen duidelijke koers meer om op te vertrouwen.

Zodra je je hart en innerlijke stem weer de regie laat voeren, maak je contact met wie jij écht bent en wat bij jou past. Je komt in beweging en neemt daadkrachtige besluiten, omdat je voelt: hier word ik blij van! Je (h)erkent je eigen kwaliteiten en dat vertaalt zich in een nieuw gevoel: zelfliefde. Deze transformatie van binnenuit schept nieuwe mogelijkheden en kansen komen naar je toe.

HET IS MIJN MISSIE JOU TE HELPEN JE LEVEN TE GAAN CREËREN VANUIT JE ZIELSVERLANGEN.

Vanuit mijn persoonlijke levensreis heb ik ondervonden hoe het sociaal denken, het emotioneel zijn en de gedachten over jezelf bepalen hoe krachtig en besluitvaardig je in de wereld staat.

De angst voor afwijzing speelt een grote rol in het sociaal denken, waardoor je je blijft richten op de mening, behoeften en keuzes van anderen. Dit sociaal denken houdt je in overleving en uit verbinding met je ware kracht en missie in leven.

Mijn gedachten over mijzelf zijn emotioneel tot rust gekomen, waardoor ik het vertrouwen in mijzelf vond om onafhankelijk van anderen mijn unieke pad en koers te volgen.

Het grote verschil is dat ik mijzelf nu vanuit het juiste perspectief met de ander verbind, namelijk: gelijkwaardigheid. Hierdoor kan ik ongeremd zijn wie ik écht ben en dat ervaar ik als innerlijke vrijheid.

HOE VOELT HET ALS JIJ WEER DÉ LEIDENDE STER IN JE EIGEN LEVEN MAG ZIJN?

Je bent besluitvaardig

Je weet wie je bent en wat bij jou past. Je staat voor jouw idealen en dat maakt het gemakkelijk om keuzes te maken.

Je staat los van oordelen

Je hebt geleerd naar je hart te luisteren en oordelen naast je neer te leggen. Je volgt je gevoel naar jouw idealen.

Je hebt een positief zelfbeeld

Je gedachten over jezelf zijn positief. Er is rust in jouw denken en voelen. Positiviteit trekt positiviteit aan in de vorm van nieuwe kansen.

Je bent daadkrachtig

Je vertrouwt op je eigen kracht, koers en kunnen. Je staat stevig, waardoor je met gemak keuzes omzet in actie.

Je (h)erkent jouw waarden

Je voelt je verbonden met je ware innerlijke kracht en potentieel. Hierdoor benut jij al je kwaliteiten en talenten.

Je gelooft in wie jij bent

Je vertrouwt volledig op wat je doet en kan. Er is geen twijfel over wie jij bent en wat jouw ware potentieel is.

Ervaringen van mijn klanten

In het begin merkte ik niet veel van de audiobestanden. Behalve dat ik zin had om te luieren. Daarna ging er een knop om. Het lukte me niet meer om te doen wat niet meer bij me paste. En dat was bijna alles wat hoorde bij wie ik dacht te zijn: tekenaar, illustrator en schrijver… Nu weet ik het niet meer en bén ik gewoon. Ik vertrouw erop dat ik op het juiste moment weet wat ik kom doen in het leven. Ik bouw nu een eigen huis. Dat gaat misschien een rol spelen. Wat fijn is aan de audiobestanden, is dat ze achter mijn analytische geest langs gaan. In therapieën heb ik eerder wel inzichten opgedaan, maar dan déed het nog niets. Nu doen de audiobestanden het werk en legt Jolanda uit wat er gebeurt, zodat mijn geest ook meegenomen wordt. Wat het traject me heeft gebracht is dat ik me meer bewust ben van mijn ontwikkelingsproces en dat ik daar invloed op heb.

Lisette (48)

Ik vind het bijzonder hoe Jolanda contact legt met mijn ziel en in het onbegrijpelijke toch samen met mij een weg weet te vinden. Ik coach zelf ook en vind wat zij doet van enorm diepgaand niveau. Het mooie is dat ze datgene waar ik tegenaan loop gelijk met me oplost. Bij de meeste coaches krijg je oefeningen mee of het advies om iets uit te proberen. Ze is enorm toegewijd om de stap die ik wil maken te begeleiden en door te gaan tot het opgelost is. Ik merk dat ik nu anders in het leven sta en dingen blijvend veranderd zijn. Mijn ontwikkeling gaat veel sneller. En het geeft me rust om te weten wat mijn missie is.

Bart (55)

HET AANBOD WAARMEE JIJ WEER OP EIGEN KOERS EN KOMPAS LEERT VERTROUWEN.

Je aarzelt misschien of een volledig traject iets voor je is. Kies dan eerst voor een Inzicht Maakt Wijs-afstemming. Je leert hiermee bijvoorbeeld jouw diepere behoeften kennen en de onbewuste redenen waarom jij hier nog niet trouw aan bent.

Inzicht maakt wijs

Investering €85,- (incl. BTW)

In een 1 op 1 gesprek (1 uur) stem ik mij op jouw persoonlijke vraag af.

Via skype of op locatie in Urmond.

Voor wie? Je wilt meer inzicht in jouw zielsverlangen en behoeften. Jij wilt weten wat jou nu nog onbewust tegenhoudt om jouw authentieke pad en geluk te volgen.

Wat levert het je op?

 • Je krijgt een beeld bij jouw diepere verlangens en behoeften.
 • Je krijgt een beeld van de onbewuste redenen waarom je blijft hangen in hetzelfde thema of patroon.
 • Je krijgt zicht op een oplossingsrichting.
 • Je krijgt nieuwe inzichten in je levensmissie en verborgen kwaliteiten.

Doorbreek het patroon

Prijs op maat.

Traject: Volledig op maat, afhankelijk van je vraag en proces.

Via skype of op locatie in Urmond

Voor wie? Je wilt het patroon of thema in je leven inclusief het verleden achter je laten. Je verlangt er naar te weten wie jij bent en welke richting in het leven bij jou hoort.

Wat levert het je op?

 • Je laat oude pijn en angsten los, waardoor het verleden geen invloed meer op je heeft.
 • Je (h)erkent wat bij jou past en wat niet.
 • Je (h)erkent jouw unieke kwaliteiten.
 • Je weet weer wat je wilt en wat niet.
 • Je komt los te staan van het spoor van anderen en vervolgt jouw eigen weg.
 • Je denken en emoties komen tot rust.
 • Je hebt weer vertrouwen in wie jij bent en wat jij kan.
 • Je geniet oprecht van wie jij bent.

Activatie zielsvermogen

Prijs op maat.

Traject: volledig op maat, afhankelijk van je persoonlijke ontwikkelingen

Via skype of op locatie in Urmond.

Voor wie? Je wilt je volledige potentie benutten om je levensmissie en droom vorm te geven. Dit is voor jou het vervolg op een Doorbreek Het Patroon-traject.

Wat levert het je op?

 • Je diepste verlangen wordt vertaald naar een heldere levensmissie.
 • Je (h)erkent jouw hoger doel in het leven.
 • Je bereikt nieuwe lagen in jouw bewustzijn.
 • Je ontvangt een ontwikkelplan op basis van de blueprint van je ziel.
 • Je daadkracht raakt in lijn met je levensmissie.
 • Je ontwikkelt jouw unieke kwaliteiten naar de volle potentie van je zielsvermogen.

Wil jij weer duidelijk voelen wat wel of niet bij jou past en hoort?

Neem dan contact met mij op om te horen hoe ik je kan helpen. Of om direct een afspraak te maken.

Hoe weet ik of een traject nodig heb?

Of een traject iets voor jou kan betekenen, kun je afmeten aan je geluksgevoel. Is dat hoog, dan ben je in contact met je innerlijke stem en volg je je diepste verlangen. Je ervaart het leven dan als een geschenk en alles gaat moeiteloos. Geniet ervan!

Blijft echter de échte vreugde en blijdschap uit in je leven, heb je lichamelijke klachten, aanhoudende vermoeidheid, een continu gevoel van onrust, stress en waakzaamheid, of het idee dat je niet gezien wordt en voortdurend tegen de stroom in roeit? Dan help ik je graag dit te veranderen.

Sinds ik bij Jolanda geweest ben en ze me geholpen heeft om zoveel positieve veranderingen te maken in mijn leven, wil ik echt iedereen om me heen naar haar toesturen. De persoonlijke aandacht vind ik fijn. Ze heeft geen standaard vragenlijst, maar kijkt wat ík nodig heb. Het leuke vind ik dat op het moment dat een probleem zichtbaar wordt, je met Jolanda direct aan de slag gaat om het op te lossen. Heel anders dan bij een psycholoog. Ik had een burn-out. Daar ben ik helemaal uitgekomen. Grotendeels door haar hulp. Jolanda voelt als een tussenpersoon tussen mij en mijn onderbewuste. Ze gaf me een duwtje, zodat ik zelf de stappen kon zetten die nodig waren om in mijn kracht te gaan staan. Dat het via Skype kan, leek me eerst raar, maar helpt me juist enorm om bij mezelf te blijven.

Lotte (19)

Ik heb het als heel bevrijdend ervaren dat ik niet veel hoefde te praten tijdens een sessie, omdat Jolanda rechtstreeks een gesprek aangaat met mijn innerlijke weten. In sessies kun je daardoor grote stappen zetten. De vermoeidheid waarvoor ik bij haar aanklopte is nog niet weg, maar ik hoop daarin met Jolanda nog een volgende stap te zetten. Het traject heeft me veel inzichten en meer vertrouwen in mezelf gegeven. Mijn angst is verdwenen. Jolanda is heel kundig en zorgvuldig. Je merkt dat ze heel methodisch werkt en alles terugkoppelt wat ze doet. Ik vind het indrukwekkend hoeveel werk ze met je verzet tijdens een traject. En dat via Skype.

Anna (54)

Mijn allereerste ervaring met een audiobestand – als onderdeel van mijn traject – was dat mijn lichaam begon te trillen en schokken. En er kwamen allemaal heftige beelden voorbij, die ik niet ken uit dit leven. Ook zag ik symbolische beelden, bijvoorbeeld van een kistje in een kistje. Daar gingen we in een sessie verder op in. Mijn systeem reageerde feilloos op datgene waarvoor de audiobestanden gecomponeerd waren. Het was één grote schoonmaak, waarbij ik diepe overtuigingen en ondermijnende patronen heb losgelaten. Die kan ik nu bijna niet meer terugvinden in mijn systeem. Dat is een enorme bevrijding. Ik kan nu vrijer en onbelast naar mezelf kijken. Jolanda raakt echts iets aan in mijn ziel.

Angèle (61)

Wil jij geloven in wie jij bent en genieten van wat je doet?

Breng je denken en emoties tot rust door jouw ware kwaliteiten en gaven te omarmen.