In elke vlucht zit een schijnbeweging.

Waarvoor kom jij écht in beweging?

Van onvermogen naar richting

Al van jongs af aan ben ik hoog sensitief. Ik ervaarde dit lange tijd als mijn onvermogen om ontspannen verbinding met een ander te maken. Ik ontwikkelde zelfs een sociale angst. Inmiddels heb ik mijn hoog sensitiviteit omarmd als mijn intuïtieve gave en wijst het mij altijd in de richting van mijn zielsplan en pad.

Mijn onvermogens heb ik getransformeerd naar mijn beste kwaliteiten door mijn zelfbeeld niet langer de controle te geven over wie ik niet ben. Hoe ben ik zover gekomen?

Dit transformatieproces startte toen ik voor het eerst werd afgewezen door mijn vierjarige dochter. Ondanks mijn kennis over hechtingsproblematiek bij adoptie, werd ik als een mokerslag geraakt in mijn gevoel te falen als moeder van dit prachtige meisje. Dit gaf mij de impuls die ik nodig had om nu écht mijn problemen van binnenuit aan te pakken.

En zo kwam ik op een nieuw groeipad. Ik ontdekte dat ik aan de voorkant van de verschillende spiegels die mijn dochter – en ook anderen – mij toonden keer op keer mijn tekortkomingen zag. En zelden mijn kwaliteiten.

Ik leerde aan de achterkant van deze innerlijke spiegels te kijken, waardoor ik de ware redenen voor het conflict in mijzelf ontdekte. Hier sprak ik mijn zelfhelend vermogen op aan en dát bracht de ommekeer. Stap voor stap ontwikkelde ik een positief zelfbeeld in een nieuwe realiteit met de wereld om mij heen.

Mijn innerlijke spiegels wijzen mij feilloos de weg naar dat wat ik kom leren in dit leven, zodat mijn onvermogens zich transformeren naar mijn hoogste potentieel.

Ik leerde steeds beter mijn kwaliteiten (her)kennen en gebruiken. Zo kreeg ik op een dag een intuïtieve ingeving: Ik mag piano gaan spelen en anderen hiermee helpen hun zelfhelend vermogen aan te spreken.

In eerste instantie voelde ik bij deze ingeving veel ongeloof en weerstand: Dit idee is knettergek! Wat zullen mensen wel niet van mij denken? Ik heb namelijk nooit een instrument leren bespelen, of een noot leren lezen. Toch bleef de ingeving zich herhalen, totdat ik voelde: Dit is waar. Dit mag ik volgen! Een stil verlangen kwam tot uiting.

Nu is de piano niet meer weg te denken bij mijn unieke manier van coachen, ook al lees ik nog steeds geen enkele noot. De toon- en klankfrequenties die ik intuïtief inspeel, bereiken de diepere lagen in het onderbewustzijn van mijn cliënten. Dit zorgt voor megatransformaties. Mijn cliënten zetten stappen, die zij eerder niet voor mogelijk hielden.

Ook in jou sluimeren kwaliteiten die gezien willen worden om dat échte geluk in jezelf aan te spreken. Uit angst grip te verliezen op wie jij voor de buitenwereld bent, zal je dit verlangen nog niet voluit durven uiten.

Wil jij je zelfbeeld verruimen en je verborgen potentieel ontplooien? Volg dan je pad en doe dat in een tempo dat past bij het plan van je ziel.

Volg mij op social media:

Jouw strijd met jezelf zie jij terug in de ander als jouw spiegel van de ziel

Kijk in de spiegel van je ziel via de ander en leer hoe jij kunt bouwen aan een positief zelfbeeld.

Horen

Hoog gevoeligheid is mijn gave. Ik zet helder zien, voelen, weten en horen in om jouw innerlijke stem een gehoor te geven.

Zien

Ik spiegel wat jij zelf nog niet kan verwoorden of voelen. Jouw verborgen pijn, verlangen, talent en missie krijgen een gezicht.

Volgen

Ik begeleid je naar jouw ware richting, zodat jij vanuit je hart weer regie voert over jouw levenspad en jij je verlangens gaat volgen.

Vaak was ik zoekende naar een richting zonder te weten wat ik zocht

Ik vroeg mijzelf dan af: wat kom ik hier doen en wat is mijn pad?

Wat kom jij hier doen?

Op de eerste plaats ben jij hier om je eigen geluk vorm te geven. Het hoogste doel in je leven is het opruimen van jouw onvermogens om échte vreugde te voelen. Hiervoor mag jij jouw diepste verlangens gaan volgen. Deze leiden je naar jouw ware kwaliteiten en het gevoel: ik ben goed zoals ik ben!

Op de tweede plaats ben jij hier om (een deel van) jouw weg met anderen te delen, zodat zij zich kunnen optrekken aan jouw voorbeeld. Ik heb mijn verhaal hierboven met jou gedeeld zodat jij – ondanks alle twijfels aan jezelf – wéét dat je jouw thema’s in het leven kan verwerken om jouw innerlijke bron van vertrouwen, daadkracht en vreugde aan te spreken.

 

Wat is jouw pad?

Waarom moet het altijd zo moeilijk en ingewikkeld gaan? Wellicht herken je dat gevoel: Waarom kan ik niet gewoon genieten van wat er is? Ik begreep totaal niet waarom ik zoveel moeite moest doen om gezien en gehoord te worden. En ook niet waarom ik mij daardoor nooit écht gelukkig voelde. Een pad vol hindernissen om er uiteindelijk achter te komen dat dit hét pad was dat ik al die tijd zocht?!

Ik weet nu dat ik een reis heb gemaakt volgens het plan van mijn ziel. Ik weet dat ik daarom heb moeten afzien en heb moeten accepteren dat het leven zo ingewikkeld leek. Ik moest leren mijn onvermogen om te zetten in een onverwoestbaar vertrouwen in mezelf om hier later anderen in te kunnen begeleiden. Daarom kan ik jou nu helpen jouw authentieke pad te vinden.

.

In een traject bij Jolanda zijn allerlei puzzelstukjes als vanzelf in elkaar gevallen zonder dat ik daar heel hard voor moest werken. Ik heb antwoorden gekregen op vragen waar ik al lang mee rondliep. Mijn leven is nu een stuk lichter en leuker. Ik snap meer wat ik hier te doen heb. En als ik dat even kwijt ben, heb ik het ook snel weer teruggevonden. De manier waarop Jolanda werkt ervaar ik als heel consciëntieus. Ze is warm, betrouwbaar en integer. Ik zou de hele wereld wel naar haar toe willen sturen. Ik denk dat ze een essentiële bijdrage kan leveren aan de zoektocht van veel mensen.

Heidi (49)

Wil jij vanuit de stilte en de kracht van jouw ziel in beweging komen?

Ik werk graag met jou aan een nieuw begin waarbij jouw behoeften gehoord, gezien en gevolgd gaan worden.

WELKE ZIELSKRACHT WIL JIJ IN JEZELF ONTWIKKELEN?

Zelfvertrouwen

Jij hebt daadkracht vanuit een diep vertrouwen en geloof in jezelf.

Verbinding

Jij bent in zuivere verbinding met je hart en creëert je eigen overvloed.

Vreugde

Jij trekt vreugde naar je toe vanuit de overtuiging: ik ben goed zoals ik ben!.

Kwaliteiten

Jij leeft vanuit het volle potentieel van jouw zielskwaliteiten en -gaven.

Overvloed

Jij trekt overvloed aan vanuit verbinding met jouw hartbewustzijn.

Richting

Jij bewandelt jouw authentieke pad vanuit verbinding met jouw zielsplan.