Passiviteit is het gevoel van stilstand op je pad.

Voel jij je op dit moment passief en heb je het idee dat je niet vooruitkomt op je pad? Schuif je beslissingen voor je uit? Sluimert er een idee, maar durf je hier niet voluit voor te gaan? Of misschien weet je het gewoon even niet meer en vraag je je af wat wel of niet (nog) bij je past.

Passiviteit en uitstelgedrag komen voort uit angst voor het onbekende deel van je pad, maar ook door gedachten zoals: Ik kan het niet, ik ben er niet klaar voor, of: Ik weet het niet (meer).

Je bent bang voor wat er gebeurt als jij uit je comfortzone stapt en dat vage gevoel volgt. Het kan alles op z’n kop zetten, terwijl je diep van binnen weet: Ik word er gelukkiger van en het leidt mij naar nieuwe kennis over mijzelf.

Je blokkeert en dat betekent stilstand op je pad. Weet dat jij alle kennis en kwaliteiten in je draagt om te doen waarvoor jij geboren bent.

Kijk en luister – met oordopjes! – naar  de onderstaande visualisatie. Het brengt je nieuwe wijsheid en moed om over de drempel te gaan.

Kijk en luister minimaal 3 dagen achter elkaar, 1 keer per dag of vaker, om alle lagen in je onderbewustzijn te bereiken.

 

het is mijn missie jou te helpen je leven te gaan creëren vanuit je zielsverlangen.