Ontlading is de weg van de minste weerstand op jouw pad

Tegen de stroom in

Ervaar jij wel eens innerlijke weerstand? Dit gevoel kun je herkennen als onrust, stress in het lichaam, zenuwachtigheid, vermoeidheid of bijvoorbeeld piekergedachten.

Weerstand zet zich in jouw lichaam vast en is de uiting van een onbewust conflict tussen jouw voelen en denken.

Jouw ziel is hier met een missie. De ziel wilt dat jij het verlangen volgt om in bewustzijn te groeien en te voelen wat jou écht gelukkig maakt.

Maar jouw geest werkt vaak tegen. Het loslaten van oude denkwijzen en patronen vraagt je om uit jouw comfortzone te komen. Dit onbekende deel van jouw pad roept zoveel angst in je gedachten op, dat jij je tegen (innerlijke) verandering verzet of schrap zet. Dán ben je in weerstand.

De ontlading van deze weerstand leidt jou rechtstreeks naar een groeisprong op jouw pad. Dit uit zich bijvoorbeeld in een plotseling glashelder inzicht of in het volgen van een nieuwe richting. Je kunt dan intense opluchting of een geluksmomentje ervaren.

! Scroll naar beneden voor gratis soundhealing audio’s om weerstand op de energie van de volle maan te ontladen !

Er is maar één flow en dat is jouw verlangen volgen.

Weerstand van februari 2023

De volle maan van 5 februari staat in het teken van een onuitgesproken verwachting naar jezelf en/of een ander. Je hebt misschien het gevoel dat je er niet bij hoort, of dat je niet gezien wordt in jouw behoefte ontspannen samen te zijn. Dit roept een conflict in jezelf of met een ander op. Het conflict spiegelt jouw wens om te verbinden. Wat betekent verbinden voor jou en waardoor voel jij je nog uit verbinding?

De onderstaande soundhealing audio’s helpen jou uit weerstand te gaan en ín verbinding te gaan. Deze audio’s werken in de diepere lagen van jouw onderbewustzijn door, en omzeilen jouw ratio – waardoor jij moeiteloos oude overlevingsmechanismen loslaat.

Hoe gebruik je de audio’s? Luister altijd met oortjes of hoofdtelefoon voor de beste integratie. Ga bij voorkeur met gesloten ogen liggen om het lichaam optimaal te kunnen ontspannen. Elke audio start met 5 seconden stilte. Hou de volgorde van audio 1 vs audio 2 aan. Beluister audio 1 in de ochtend en audio 2 in de avond op dezelfde dag, of laat één of twee nachten tussen audio 1 en 2.

 

Audio 1

Audio 2

overgave is de enige weg vooruit.