06 251 46 460 info@keinu.nl

Ontlading is de weg van de minste weerstand op je pad

Tegen de stroom in

Ervaar jij wel eens innerlijke weerstand? Dit kun je bijvoorbeeld herkennen als een beklemmende onrust, zenuwachtigheid, piekergedachten of het prangende idee dat er iets tegen je goede gevoel en stemming in druist.

Weerstand zet zich in je bovenlichaam vast en is de uiting van een onbewust conflict tussen jouw ziel en geest.

Je ziel is hier met een missie en wilt dat jij een nieuwe stap op je pad zet. Maar je geest werkt tegen. Het onbekende deel van je pad roept zoveel angst in je gedachten op, dat je je verzet en tegen de stroom in peddelt.

De ontlading van deze weerstand leidt jou rechtstreeks naar een groeisprong op je pad. Vaak ontvang je dan een glashelder inzicht, voel je opluchting of ervaar je een intens geluksmoment.

Hieronder deel ik gratis programma’s, waarmee jij je innerlijke weerstand kunt ontladen om weer in flow met jezelf te zijn.

Je hebt maar één flow en dat is je hart volgen.

VOLLE MAAN: EEN STUWENDE KRACHT

De energie van de volle maan spoort jou aan om een nieuwe stap op je pad te zetten, zodat jij je verborgen kwaliteiten ontwikkelt en jij jezelf écht leren kennen.

De cyclus van de maan is de stuwende kracht achter een groter kosmisch plan, waar ook jouw persoonlijk proces deel van uit maakt.

Twee dagen vóór volle maan start een nieuw kosmisch proces, terwijl het thema van de afgelopen maancyclus pas vier dagen later is afgerond. Bij volle maan komen dus twee processen op één moment in jou samen. Dát zorgt ervoor dat jij in dualiteit komt en jij dit als innerlijke weerstand of stress voelt.

Wil jij ondersteuning ontvangen bij deze krachtige volle maanenergie? Doe dan mee met het Volle Maan Programma: Ontvang – geheel gratis – audio’s die jou helpen de weerstand te ontladen en de kosmische thema’s in je persoonlijk proces te integreren.

overgave is de enige weg vooruit.